Digimarkkinoinnin alkeet

Digimarkkinoinnin alkeet ja teoria, Sosiaalisen median kanavien rakentaminen, kasvattaminen ja niiden tehokas hyödyntäminen yrityksen markkinoinnissa.

   Watch Promo Liity kurssille ja opiskeluyhteisöön vuodeksi spesiaalihintaan!

Kaikki mitä tarvitset onnistuaksesi digimarkkinoinnissa suunnittelusta toteutukseen

Digimarkkinoinnin alkeet on sinulle, joka haluat...

- Ymmärtää, mitä digimarkkinointi on

- Oppia digimarkkinointistrategian- ja suunnitelman toteutuksen alkeet sekä teorian

- Oppia käyttämään viittä suosituinta Sosiaalisen median kanavaa (Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube, Twitter) mahdollisimman tehokkaasti ja ymmärtämään niiden hyödyt. Lisäksi opit LinkedIn-kanavan käytön alkeet.

- Oppia SEO- eli hakukoneoptimoinnin käytön alkeet, sekä tehokkaan työskentelyn Googlen työkalujen kanssa.

- Oppia hyödyntämään nettisivujasi markkinoinnissasi mahdollisimman tehokkaasti

- Saada laajan käsityksen digimarkkinoinnin trendeistä nyt ja viiden vuoden kuluttua

- Vahvistaa ammatillista osaamistasi ja kompetenssiasi - olit sitten yrittäjä tai työntekijä

Kurssilla...

- Edellämainittujen aiheiden muassa saat pääsyn kokonaiseksi vuodeksi kurssimateriaaleihin sekä keskusteluympäristöön, joihin voit palata rajattomasti vuoden ajan; aina kun sinulle sopii. Kun tarvitset ammattilaisen tukea kurssin aihesisällön puitteissa, saat tuen sekä kurssin fasilitaattorilta -että kurssikavereiltasi.

- Käytössäsi Digimarkkinointiin erikoistunut markkinoinnin ammattilainen koutsaamaan sinua vuodeksi rajattomasti - privaattiryhmässä.

- Etene omaan tahtiisi. Suositeltu kurssin suorittamiseen käytetty vähimmäisaika on kuitenkin neljä viikkoa. Kurssi koostuu luennoista, teoriasta, keskustelusta sekä tehtävistä.

- Kurssimaksu oikeuttaa kurssiosallistumiseen vuodeksi eteenpäin maksutapahtumasta.


EarlyBird-hinta 05.05.2019-15.05.2019 : 120.00 EUR + ALV 24%

(Ovh. 240.00 EUR + ALV 24%)

Vähennettävissä sekä henkilökohtaisessa- että yrityksen verotuksessa.

LIITY MUKAAN NYT!


Your Instructor


Emmi Pyykkö
Emmi Pyykkö

Kurssin vetäjä: Emmi Pyykkö / Co-Founder, Femvalley

Emmi Pyykkö on tehnyt markkinointia työkseen viidentoista vuoden ajan; hän aloitti brand ambassadorina alan suurimmissa Suomalaisissa yrityksissä työskennellen merkittävien kansainvälisten brändien kanssa ja perusti oman tapahtuma- ja digimarkkinointiin erikoistuneen yrityksensä kaksikymmenvuotiaana, noin vuosikymmen sitten. Emmi oli silloin alansa ensimmäinen Suomessa, joka yhdisti tapahtumamarkkinoinnin ja sosiaalisen median työssään. Asia, mikä kuulostaa meille vuonna 2019 itsestäänselvyydeltä, oli vielä vuonna 2010 kovin vieras ajatus.

Kuluneen vuosikymmenen aikana Emmi on työskennellyt kansainvälisten brändien (Mobiiliteknologia, korkeateknologia, automotive, kauneus, päivittäistavara) kanssa ympäri Eurooppaa (Suomi, Viro, Espanja, Iso-Britannia) ja Aasiaa (Intia, Kiina). Hän muutti vuosi sitten takaisin Suomeen halutessaan tarjota kokemuksensa, osaamisensa ja näkemyksensä Suomalaisten yrittäjänaisten käyttöön. Kuluneen vuoden aikana Emmi on muun muassa ryhtynyt osakkaaksi luonnonkosmetiikkayritykseen ja yrittäjä-äideille suunnattuun yhteisöön, sekä perustanut yrittäjänaisten tarpeita palvelevan Femvalleyn yhdessä bisneskumppaninsa Sirpa Toljanderin kanssa. Tätä ennen hän vietti kolme vuotta Isossa Britanniassa tehden markkinointia korkeateknologiayrityksille (Artificial intelligence, Machine learning)


Course Curriculum


  Hakukonenäkyvyyden lisääminen sisällöntuotannolla
Available in days
days after you enroll
  Sosiaalinen media osana digimarkkinointia
Available in days
days after you enroll
  LinkedIn
Available in days
days after you enroll
  Koulutusmateriaalien referenssit
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


Milloin kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssi alkaa nyt, ja loppuu sitten kun sinä olet valmis. Suositeltava käytettävä aika kurssille on kuitenkin neljä viikkoa. Facebookin grouppi on avoinna sinulle 12kk ostohetkestä.
Kuinka kauan minulla on pääsy kurssille?
Kurssille liittymisen jälkeen sinulla on pääsy vuoden ajan tälle kurssille sekä materiaaleihin, että yksityiseen opiskeluryhmään, juuri silloin kun sinulle sopii - mistä vaan laitteesta.

Kiitos osallistumisestasi kurssille, odotan palautettasi Facebookin puolella! <3 -Emmi

Get started now!